Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

Welke type gordijnplooien zijn er?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe gordijnen, komt u er ongetwijfeld achter dat deze in verschillende gordijnplooien beschikbaar zijn. Maar welke mogelijkheden zijn er nou precies? En hoe zien deze verschillende plooien eruit? Het kan knap lastig zijn om hierin een keuze te maken. Om u een duidelijk beeld te geven over de verschillende mogelijkheden leest u hieronder meer over de meest gebruikte plooien

Gordijn met enkele plooi

Gordijnen uitzoeken is best lastig, daar weten wij alles van. Voor welke type plooi gaat u? Wij vertellen u graag over de voordelen van een enkele plooi. 

Gordijn met vlinderplooi

Hier vindt u alle benodigde informatie over een vlinderplooi bij gordijnen. Want hoe zit dat eigenlijk?

Gordijn met zeilringen

Wilt u een gordijn die mooi egaal plooit? Kies dan een gordijn met zeilringen. Gordijnen met zeilringen zijn stijlvol en tijdloos. Voor welke afwerking gaat u.

Lussengordijn

Lussengordijnen zonder plooien worden niet afgewerkt met een vliesband. 

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen, bediend met een kettingsysteem worden afhankelijk van de gekozen stof uitgevoerd met baleinen aan de voor of achterzijde. Wij hebben keuze uit ruim 2000 gordijnstoffen

Gordijnen met waveplooi

Hoe kiest u nu het perfect wave plooi voor uw interieur? Bijna alle stoffen zijn geschikt voor een golvende plooi, maar hoe dunner de stof des te soepeler de plooi valt.

Heb je een vraag?